понеділок, 20 лютого 2017 р.

День Героїв Небесної Сотні

   20 лютого Україна відзначає річницю трагічних подій на Майдані, вшановує Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності.
   Так сталося, що в 2014 році українці мусили почати боротьбу за власну незалежність та за право жити у вільній демократичній країні. Тієї зими жителі з усіх куточків країни зібралися на Майдані Незалежності, щоб заявити про своє бажання відкрито та щиро. Їх не злякав збройний опір, вони без страху ризикували своїм життям заради світлого майбутнього рідної країни.
Саме в цій боротьбі і з’явилася Небесна Сотня – пантеон новітніх українських Героїв, людей, котрі віддали своє життя заради майбутнього рідної держави. Є серед них і наш земляк, фастівчанин Андрій Саєнко, ім’я якого навічно вписано в історію визвольної боротьби українського народу.
     У цей день, День Героїв Небесної Сотні, ми повинні згадати усіх борців за свободу України, усіх тих, хто й сьогодні боронить кордони країни в зоні проведення АТО.
    Сьогодні як ніколи раніше, ми маємо бути об’єднаними навколо спільних цінностей та ідеалів, вірити, що жертви були не марні і берегти пам’ять про тих, хто загинув, виборюючи для нас незалежність.
Слава живим Героям і світла пам'ять тим, хто відійшов у вічність!   
 

Немає коментарів:

Дописати коментар